EXILIS ELITE RF-radiotaajuushoito

Exilis Elite- hoito Suomen vahvimmalla kokemuksella

Exilis Eliten valmistaja BTL nimesi Hannamarin ”Suomen parhaimmaksi Exilis Elite huippuosaajaksi ja sertifioiduksi Exilis-kouluttajaksi.
Huippulaite vaatii myös huippuosaajan, jotta saadaan parhaat mahdolliset tulokset”.


Tullessasi minulle Exilis Elite-hoitoon takanani on vahva 10 vuoden kokemus Exilis Elite hoidoista vuodesta 2014.  Huipputulokset muodostuu vuosien kokemuksella Exilis Elite hoidoista, sekä pitkän plastiikkakirurgisen uran tehneen sairaanhoitajan henkilökohtaisella kokemuksella ikämuutoksista, niiden vaikutuksista sekä niiden hoidosta.

Ihonkevythoitoklinikalla on käytössään markkinoiden tehokkain Exilis Elite-laite ja vahvin kokemus Exilis Elite hoidoista. Suuren suosion saavuttanut Exilis Elite RF-radiofrekvenssi- ja ultraääniteknologiaan perustuva kasvojen kiinteytys ja vartalonmuokkaushoito on saatavilla Helsingissä Lääkärikeskus Aavassa. Turvallisesti.

Ihonkevythoitoklinikalla hoidon tekee aina plastiikkakirurginen sairaanhoitaja Hannamari Dietz yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella ihon esteettisistä hoidoista. 

 

Mitä Exilis Elite-hoito tarkoittaa ja mihin sitä käytetään? 

Exilis Elite on markkinoiden nopein ja tehokkain ei-kirurginen menetelmä ihon ulkonäön raikastamiseen, kiinteyttämiseen, ryppyjen ja juonteiden vähentämiseen sekä vartalon muokkaamiseen ja paikallisten rasvakertymien vähentämiseen. Hoidolla saadaan kiinteytettyä ihon rakennetta sekä raikastettua väsähtänyttä ilmettä. Ikääntyneitä kasvoja hoidottaessa täytyy muistaa aina se tosiseikka, että kudokset veltostuvat koko kasvojen alueella. Tästä syystä jos leukaperissä on löysyyttä joka halutaan pois, on järkevää kiinteyttää myös kasvojen yläosan ihoa joka kannattelee alaposkea. Näin Exilis Elitellä saadaan kokemuksen mukaan hyviä ja tehokkaita tuloksia.

Exilis Elite hoitoalueita voivat olla mm.

 • otsa
 • silmänympärykset
 • alaluomet
 • yläposket
 • leukaperät
 • leuanalus
 • koko kasvot
 • kaula
 • dekoltee
 • kämmenselät
 • olkavarret
 • vatsan löysyys ja rasvakertymät
 • kyljet
 • rinnat
 • miehen rinnat
 • ratsupaikat
 • pakarat

Kenelle Exilis Elite-hoito soveltuu?

Exilis Elite hoidosta on loistavia kokemuksia ja se onkin syystä valittu maailmalla vuoden 2015 parhaimmaksi ihon kiinteytyslaitteeksi ja palkittu lukuisia kertoja sen jälkeen. Exilis Elite käyttää synkronoitua RF-(radiofrekvenssi)energiaa ja ultraääntä samanaikaisesti ja sillä pystyy muokkaamaan sekä kasvoja että vartaloa.

Exilis Elite hoidolla saavutetaan energian suurin läpäisykyky ja parhaimmat tulokset: kiinteytynyt iho ja raikastunut, siisti ulkonäkö. Exilis Elite hoidolla saavutetaan pitkäkestoisia ja mitattavia tuloksia kasvojen, kaulan ja vartalon muokkauksessa.

Exilis Eliten kehittynyt kaksoisenergia (RF & ultraääni) on turvallinen ja sopii kaikille ihotyypeille. Ihoa kiinteyttävät hoitotulokset näkyvät 3-6 kuukauden kuluttua hoidosta, koska vaikutus tulee kollageeniprosessin kautta, jolloin saadaan myös pidempikestoisia tuloksia. Exilis Elite hoitoon tulevan on siis syytä muistaa, että pitkäkestoisten hoitotulosten syntyminen vaatii malttia, vaikkakin useat asiakkaani näkevät myös välitöntä vaikutusta hoidon jälkeen.

Exilis Elite hoidon plussat:

 • EI anestesiaa, puudutusta tai kipulääkitystä
 • EI toipilasaikaa, Exilis Elite hoidon jälkeen voit jatkaa päivääsi välittömästi
 • Tieteellisesti todistetut tulokset
 • Kliinisesti testattu vaikutus

Hävittääkö Exilis Elite kasvoista rasvaa?

Exilis Elite on turvallinen hoito, joka EI hävitä kasvoista rasvakudosta, toisin kun monet muut pelkkään ultraääneen perustuvat HIFU-hoidot tekevät. Ikääntyessä rasvakudoskatoa tulee muutenkin, joten rasvakudoksen ja täyteläisyyden säilyttäminen kasvoissa on ensiarvoisen tärkeää.

Minkälainen kokemus tulee Exilis Elite-hoitoa tekevällä olla?

Exilis Elite hoitoja Suomessa tekevän tulee olla terveydenhuoltoalan ammattilainen. Laite käyttää korkeatehoista monopolaari-radiofrekvenssienergiaa ja hoito tehdään asiallisissa tiloissa, turvallisesti Lääkärikeskus Aavassa. Meillä hoidon tekee aina plastiikkakirurginen sairaanhoitajamme Hannamari Dietz Ihonkevythoitoklinikalta. Hänellä on pisin ja vahvin kokemus Exilis Elite hoidoista Suomessa.

Hänellä on myös aina uusin ja ajantasaisin laitevalmistajan koulutus- ja tutkimusmateriaali käytössään.

Kuinka monta hoitokertaa hyvä hoitotulos vaatii?

Hoitokertojen määrä riippuu asiakkaan ikämuutosten laajuudesta. Hoitotulokseen vaikuttaa luonnollisesti myös geeniperimä, kudostyyppi, stressi, ruokavalio, vitamiini- ja hivenainetasot. Myös voimakas aikaisempi aurinkoaltistus, tupakointi ja alkoholin käyttö vaikuttaa ihon ikääntymiseen. Yhtä hoitokertaa voidaan käyttää ennaltaehkäisevänä hoitona silloin kun näkyviä ikämuutoksia ei vielä ole. Kun näkyviä ikämuutoksia on jo muodostunut, on normaali hoitokertojen määrä 4 hoitokertaa.

Voiko Exilis Elitellä hoitaa kaulan vuosirenkaita ja kaulan velttoa ihoa?

Exilis Elitellä voidaan hoitaa tehokkaasti kaulan veltostumista, pikkuryppyisyyttä ja ns.vuosirenkaita. Myös veltostuneeseen leuanaluseen Exilis Elite tepsii mainiosti. Jos kyseessä on taas veltostuneet kaulan ns.platysmalihakset, ei hoidosta ole apua vaan plastiikkakirurginen sairaanhoitajamme ohjaa sinut Lääkärikeskus Aavan oikean spesialistin luo. 
 

Exilis Elite toimenpiteeseen valmistautuminen 

Juo runsaasti (2L) vettä Exilis Elite-hoitopäivää edeltävänä päivänä, hoitopäivänä ja seuraavana päivänä. Tämä tehostaa hoitoa. Kun soluissa ja solujen välitilassa on paljon vettä, lämmittää radiotaajuusenergia sitä tehokkaasti ja saa aikaisiksi tehokasta kollageenisäikeiden tiivistymistä. Jos olet tulossa vartalon alueen rasvanpoistohoitoon on suositeltavaa lisätä liikuntaa ja vähetää hiilihydraattien ylimääräistä saantia jo ennen hoitoa. Kokemuksen mukaan Exilis Elite-vartalonhoitosarjan aikana noudatettu vähähiilihydraattinen ruokavalio sekä lisääntynyt energiankulutus tehostavat hoidon vaikutusta.

Exilis Elite toimenpiteen kulku

Exilis Elite kasvojen, kaulan sekä dekolteen alueiden hoidossa käytetään turvallisia radiofrekvenssi-lämpöaaltoja halutun ihoalueen ja ihonalaisen kudoksen lämmittämiseksi. Tämä lääketieteellisesti tutkitun, tehokkaan laitteen radiotaajuusenergia vahvistaa olemassa olevia kollageenisyitä- ja säikeitä, korjaten ja kiinteyttäen ihonlöysyyttä ja pintarakennetta. Tämän lisäksi uudiskollageenin muodostus aktivoituu ihossa.

Exilis Elite vartalohoidoissa radiotaajuusenergiaan yhdistyvä turvallinen ultraääni nopeuttaa ihonalaisen kudoksen aineenvaihduntaa hajottamalla tiivistyneet solukudokset ja aiheuttamalla solujen ja solunsisäisen tilan värähtelyä. Kasvojen alueita Exilis Elitellä hoidettaessa käytetään erillistä kasvojen hoitopäätä ja hoito tehdään turvallisesti ilman, että kasvoihin aiheutetaan minkäänlaista rasvakudoksen häviämistä. Vartalon alueiden Exilis Elite-hoidossa kaksoisenergian käyttämä ultraääni poistaa rasvasoluja luonnollisesti ja pysyvästi (apoptoosi). Vartalon alueella voidaan iholöysyyttä hoitaa myös ilman rasvan poistumista, jolloin käytetään ihonkiinteytys-asetusta. Hoidon turvallinen vaikutus kudoksiin perustuu Exilis Elite- laitteesta tehtyyn lääketieteelliseen tutkimukseen.

Ikääntyessä kollageenin muodostus hidastuu ja lopulta loppuu. Exilis Elite hoidolla saadaan kollageenin uudismuodostus uuteen nousuun. Paras hoitotulos saavutetaan yleensä 30-65 vuotiailla. Koska ikääntyminen ja solukemia on yksilöllistä, voidaan myös yli 70-vuotiailla saavuttaa hyviä hoitotuloksia vaikka kollageenin muodostus onkin huomattavasti hitaampaa. Tämä on kuitenkin yksilöllistä.

Kokemuksia Exilis Elite toimenpiteen jälkeen

Hoidetulla alueella saattaa esiintyä hoidon jälkeen lievää punoitusta, joka tavallisesti häviää parissa tunnissa. Voit laittaa meikkiä ja jatkaa päivääsi rajoituksetta. Exilis Elite hoidon jälkeen Hannamari laittaa ihollesi erikoismeikkivoiteen, jonka sisältämä hyaluronihappo kosteuttaa ihoasi pitkin päivää ja näytät hyvältä ja raikkaalta. Hoidon jälkeen voit jatkaa päivääsi normaalisti ja palata vaikka työpalaveriin. Rajoituksia hoidon jälkeen ei ole hikoilun, urheilun eikä auringon suhteen. Ihossa saattaa tuntua aivan lievää nipistely tuntemusta hoidon jälkeen jonkin aikaa.

Kuinka pian Exilis Elite hoitotulos näkyy?

  

Tulokset tulevat yksilöllisesti kollageeni prosessin kautta. Monen asiakkaan ihossa nähdään hoidon jälkeen jo välittömiä vaikutuksia erityisesti silmänympärysihon virkistymisenä.  Exilis Elite hoidosta tehdyissä tutkimuksissa on todettu, että suurimmalla osalla kollageeni prosessin kautta tuleva tulos on nähtävillä kolmen kuukauden kuluttua hoidosta. Moni näkee vaikutuksia kuitenkin jo viikon-parin kuluttua hoidosta. Uudiskollageenin muodostus jatkuu aina puoleen vuoteen asti hoidon jälkeen.

Kuinka usein Exilis Elite ylläpitohoito tulee tehdä?

Ylläpitohoidon välin pituus on yksilöllistä. Yleensä Exilis Elite ylläpitohoito tehdään vähintään kerran vuodessa. Monasti on suositeltavaa kuitenkin tehdä puolen vuoden kohdalla jotain kollageenia stimuloivaa hoitoa kuten Dermapen 4- mikroneulausta.

Miten Exilis Elitellä pystytään poistaa vartalolta rasvakertymiä?

On hyvin tärkeää, että puhuttaessa rasvanpoistosta Exilis Elitelle, tarkoitetaan vartalon alueita. Kasvoista Exilis Elitellä EI rasvaa poisteta.

Laitteessa on kaksi erillistä hoitopäätä. Vartalonhoitopäätä käytetään vain vartalon alueelle. Silloin laitteesta voidaan valita yksilöity vartalon rasvanpoisto-ohjelma. Rasvanpoisto-ohjelman tuottama tehokas ultraäänivärähtely rikkoo heikkoseinämiset rasvasolut ja rasvasolun sisältämä triglyseriidi vapautuu. Tällöin rasva on muutettu sellaiseen muotoon, että se pystyy poistumaan kehosta. Hajotettu rasva ja kuolleet rasvasolut poistuvat virtsan, ulosteen, hien ja energianpolton kautta kehosta. Myös vartalolla voidaan valita pelkkä ihonkiinteytysohjelma, jolloin rasvaa ei poistu.

Voinko tehostaa vartalolta hajotetun rasvan poistumista?

Voit tehostaa Exilis Elitellä hajotetun rasvan poistumista sillä, että lisäät hoidon jälkeen liikuntaa ja vähennät hiilihydraatteja. Tällöin elimistö alkaa polttaa vapaana energiana olevaa hajottua rasvaa.

Laihduttaminen vai Exilis Elite?

Ihmisellä on lähes koko eliniän vakiomäärä rasvasoluja. Laihduttamalla rasvasolujen koko pienenee ja taas ihmisen lihoessa rasvasolut kasvavat kokoa. Rasvasolujen määrää ei laihduttamalla pysty vähentämään. Exilis Elitellä vähennetään rasvasolujen määrää. Muuten laihduttamisella ja painonpudotuksella on erittäin paljon hyödyllisiä vaikutuksia terveyteen. Exilis Elitellä tehty rasvanpoistohoito ongelma-alueelle on ollutkin monelle kimmoke terveellisempään elämäntapaan ja liikunnan lisäämiseen. Lääkärikeskus Aavasta löytyy halutessasi myös asiantuntijat ravitsemusvalmennukseen, hyvinvointivalmennukseen tai terveydentilan selvittämiseen.

Ongelmana jenkkakahvat?

Jenkkakahvat on yksi yleisimmistä hoito-alueista, koska kylkirasva pysyy yleensä sitkeästi vaikka kuinka treenaisi. Molemmat kyljet hoidetaan samalla kerralla.

Voiko raskauden jälkeistä iholöysyyttä hoitaa Exilis Elitellä?

Vatsan iholöysyyttä voidaan hoitaa ilman, että rasvaa poistetaan lainkaan. Tällöin valitaan vartalon ihonkiinteytysohjelma. Laitteella voidaan hoitaa siis turvallisesti myös hoikan henkilön iholöysyyttä. Tuolloin laite käyttää pääosin radiofrekvenssienergiaa, joka kiinteyttää veltostuneita kollageenisäikeitä.

Roikkuvat allit ja Exilis Elite?

Veltostuneisiin olkavarsiin eli alleihin Exilis Elitellä saadaan oikein tehokas vaikutus. Pitää kuitenkin muistaa, että kaikki se mistä saat kiinni ei ole suinkaan löysää ihoa, vaan myös veltostunutta lihasta. Exilis Elitellä hoidetaan tehokkaasti iholöysyyttä, mutta jos ongelma on lihasvelttous niin lihasharjoittelu Exilis Elite-hoidon lisänä on lopputuloksen kannalta ensiarvoisen tärkeää.

Kuinka monta hoitokertaa vartalonhoito vaatii?

 Hoitokertojen tarve on yksilöllistä riippuen ongelman suuruudesta. Yleensä Exilis Eliten vartalon hoitosuositus on 4 hoitokertaa tehtynä 4-10 päivän hoitovälein.

Mitkä ovat esteet Exilis Elite hoidolle?

Exilis Elite hoidon esteitä ovat erilaiset aktiiviset iho-infektiot, kuten esimerkiksi aktiivinen huuliherpes hoitoalueella. Lisäksi raskaus, sydämen tahdistin, sisäkorvaistute, shuntti ja erilaiset ihon sidekudossairaudet ovat esteitä. Samoin hoito-alueella olevat ihonsisäiset metalli-implantit.

Hammasimplantit ja retentiokaari eivät ole este hoidolle.

Mistä voin nähdä kuvia ennen ja jälkeen Exilis Elite-hoidon?

Terveydenhuollon vahvana ammattilaisena intimiteettisuoja on Hannamarille äärimmäisen tärkeä asia. Terveydenhuollon ammattilaisena hän noudattaa lakia potilaan yksityisyydensuojasta sekä potilaan oikeuksista.

Tästä syystä hän ei koskaan julkaise asiakkaan kuvia ilman hänen kirjallista lupaansa, eikä näytä kuvia toiselle asiakkaalle. Myöskään ulkomaalaisten ja toisten tekijöiden kuvien julkaiseminen omilla sivuilla tai facebookissa ei anna asiakkaalle rehellistä kuvaa tekijän omista taidoista ja tästä syystä emme niitä julkaise.

Tyytyväiset asiakkaat, jotka ovat keskustelleet ja kertoneet ystävilleen onnistuneesta hoidosta ja hyvästä lopputuloksesta ovat paras referenssi. Tyytyväisten asiakkaiden kokemukset ovatkin tuoneet Hannamarille suuren tyytyväisten Exilis Elite asiakkaiden joukon Lääkärikeskus Aavaan Ihonkevythoitoklinikalle. Myös Lääkärikeskus Aavan terveydenhuollon henkilökunta luottaa Hannamarin ammattitaitoon ja käyttää hänen palveluita ahkerasti.

Exilis Elite tutkimus 2014

Lue artikkeli (PDF-tiedosto).

Exilis Elite hoidot Helsingissä Lääkärikeskus Aavassa Ihonkevythoitoklinikalla. Turvallisesti. 

Lääkärikeskus Aavassa ja Ihonkevythoitoklinikalla toimii terveydenhuoltoalan ammattilaiset, joille aseptiikka ja hygienia ovat jokapäiväinen asia ja kaiken toiminnan elinehto.

Soita ja varaa aika!


Powered by Powered by