MEDIK8 C-TETRA® CREAM

50,00

Medik8: Award-winning Skincare Cosmeceuticals

Viimein on saatavilla ylellinen C-vitamiinivoide jokapäiväiseen käyttöön. Seerumimme ovat toki suosittuja ja tehokkaita, mutta nyt on valittavana myös voidemainen C-vitamiinituote. Jos ihosi on erittäin kuiva, suosittelemme käyttämään lisäksi Medik8 Hydr8 360 – sarjan päivävoidetta, tai muuta aurinkosuojaa.

Vuosien kehitystyön tuloksena on saatu luotua oikeanlainen stabiili ja tehokas koostumus, joka on myös suositussa Medik8 C-Tetra seerumissa, voiteeksi. Tuotteella on ollut suuri kysyntä ympäri maailmaa. C-Tetra Cream on erinomainen lisä C-vitamiinia sisältävään antioksidanttisarjaamme.

Nauti silkkisen pehmeästä, raikkaasta ja hennosti sitruksen tuoksuisesta päivävoiteesta, joka tarjoaa kaikki samat hyödyt kuin C-Tetra antioksidanttiseerumimme. Voide suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta ja edistää kollageenituotantoa, vähentäen hienoja ryppyjä ja juonteita.

C-Tetra Cream virkistää ja kirkastaa väsynyttä ihoa lisätyn hyaluronihapon ja E-vitamiinin avulla suojaten ihon luonnollista kosteustasapainoa.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kosteutus, Best seller-tuotteet, Anti-Age, Kuiva iho, Normaali iho
Powered by Powered by